Video

Bob Sapp publiekstrekker bij 'Vuisten van Vuur'

23 februari 2012 om 03:14
nl
Terwijl veel kickboksgala's worden verboden, mag er zondag in de Maaspoort in Den Bosch wel een vechtsportgala plaatsvinden. 'Vuisten van Vuur' heeft Bob Sapp als smaakmaker.
Geschreven door

In totaal zijn er vijfentwintig gevechten tijdens 'Vuisten van Vuur'. Bob Sapp, ook wel bekend als 'The Beast' moet het meeste pubiek naar de Maaspoort trekken. De Amerikaan vecht tegen Volkan Duzgun uit Oss.
Vertrouwen'The Beast' zegt dat hij in vorm is, maar dat schrikt Duzgun niet af. Hoewel hij een kop kleiner is dan Sapp, heeft de Ossenaar vertrouwen in een goede afloop. "Vechten kan hij niet", vindt Duzgun. De verbale strijd is al begonnen, want ook 'The Beast' laat van zich horen. "Ik laat hem dromen en ga hem snel verslaan." 
AfgelastDat het evenement doorgaat is bijzonder. De gemeente Den Bosch verbood eerder deze maand een ander groot vechtsportgala dat in juni in de Brabanthallen plaats zou vinden. De gemeente was bang dat het een netwerkbijeenkomst voor criminelen zou worden. "Mijn vermoeden is dat het andere gala stukken groter is en meer mensen aantrekt", vertelt organisator William van Roosmalen. "Ik denk dat daar het grootste euvel zit." 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.