Luisteraars Omroep Brabant winnen meet and greet met welpencheeta’s

EINDHOVEN - Het was een succes op de radio! Afgelopen week konden luisteraars een foto insturen van hun favoriete huisdier. Zij maakten kans op een bezoek aan dierenpark Zoo Parc Overloon om zo vier cheetawelpen van heel dichtbij te zien.
Dat resulteerde in een volle mailbox vol met lieve, leuke, maar ook hilarische dierenfoto's. Niets was te gek: Van honden en katten tot aan lama's die gewoon in huis rondliepen.

Het leverde ook nog een hilarisch gesprek op. Luisteraar Marga Joosten heeft twee papegaaien die Pepper en Dokus heten. Zij gaan iedere vrijdag in bad in de gootsteen en als ze liever de plantenspuit hebben om nat te sproeien dan zeggen ze "Lekker douchen!" Ze kunnen zelfs het geluid van een trein nadoen!

Op 11-11-11 zijn er vier cheetawelpen geboren in Zoo Parc Overloon. Een hele bijzondere gebeurtenis voor Zoo Parc omdat de cheeta's nog niet eerder voor nageslacht hebben gezorgd. Het kroost met moeder Xavannah zitten nog achter de schermen, zij zullen half maart hun eerste stapjes in het buitenverblijf gaan zetten.