Video

PSV-directeur Sanders wilde contract Fred Rutten verlengen

4 april 2012 om 19:35
nl
PSV-directeur Tiny Sanders heeft de inmiddels ontslagen trainer Fred Rutten in de winterstop nog een contractverlenging van een jaar voorgesteld. Dat gebeurde nadat Rutten aangegeven had aan het einde van dit seizoen te willen stoppen bij PSV.
Geschreven door

Sanders wilde in die contractverlenging wel de optie dat daarvan afgezien kon worden als PSV er weer niet in zou slagen om zich te plaatsen voor de Champions League. "Als de Champions League niet gehaald zou worden, zouden beide partijen in dat geval van contractverlenging afgezien kunnen hebben", verduidelijkt Sanders tegenover Omroep Brabant.
Na de winterstop liepen de zaken anders. De prestaties van PSV vielen tegen en de verloren uitwedstrijd tegen NAC Breda werd Rutten uiteindelijk fataal. Dieptepunt was de kleine groep supporters die de spelersbus opwachtte op trainingscomplex De Herdgang.
Supporters bij spelersbusDirecteur Sanders en technisch manager Marcel Brands hadden wel de neiging om naar de supporters te gaan, maar besloten om zich niet te bemoeien met de situatie. Sanders: "Onze veiligheidsmensen vonden dat er geen sprake was van een agressieve situatie. Zij zeiden dat het niet nodig was om erheen te gaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.