Voetbalclub Dijkse Boys uit Helmond verkeert in zwaar weer

HELMOND - Voetbalvereniging Dijkse Boys uit Helmond zit in de problemen. Het derde en vierde elftal van de club zijn dit weekend uit de competitie gehaald.

Het derde en vierde team hebben volgens de tuchtcommissie van de KNVB op en rondom het veld gevochten en de scheidsrechter uitgescholden.

De eerste problemen
De sportieve problemen van de club begonnen bij het eerste team. Daar vielen in een duel klappen over en weer. De KNVB besloot toen de Dijkse Boys te bestraffen met twee punten aftrek, een wedstrijd zonder publiek en een geldboete.

Daarna volgde uitsluiting van het tweede elftal. Deze groep spelers kwam verschillende keren niet opdagen voor een wedstrijd.

Nieuwe problemen
Het vijfde team was het enige team dat tot vorige week nog niet onderzocht werd door de tuchtcommissie van de KNVB. Na de wedstrijd van vorige week maandag loopt daar ook een onderzoek naar.

Dijkse Boys heeft niet alleen sportieve problemen. Financieel gezien gaat het ook niet goed met de club. In januari legde de Belastingdienst voor bijna 1,2 miljoen euro beslag op de materialen van de voetbalclub.
Meer over dit onderwerp:
dijkse boys helmond voetbal knvb
Deel dit artikel: