Volg het 60-jarig jubileum van de Efteling, vanavond première Aquanura live

KAATSHEUVEL - De Efteling viert donderdag haar 60-jarig jubileum met een show en de wereldpremière van Aquanura als finale. Omroep Brabant is er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bij.
Vandaag komen er radio-uitzendingen van tien tot zeven live vanuit het park. Boven restaurant De Ballonvaarder is een studio ingericht. Er is dan veel aandacht voor de voorbereidingen van de shows en er zijn dan interviews met de sleutelfiguren uit de jaren zestig. 

Op tv en internet
Omroep Brabant TV en Internet zijn er vanavond ook live bij. Voorafgaand aan de live-uitzending om tien uur 's avonds, zal er vanaf tien voor acht in een speciale talkshow worden teruggeblikt op zestig jaar sprookjes in Nederland.

De speciale en eenmalige jubileumshow betreft een productie van één uur waarin zestig jaar Efteling wordt getoond. Het slotstuk zal de opening van Aquanura zijn, de grootste fonteinenshow van Europa. Elementen als water, vuur, muziek en licht staan daarbij centraal.

Apps
De show is alleen toegankelijk voor genodigden. Maar via Omroep Brabant kan iedereen de show dus volgen. De live-uitzending is ook via de iPhone-, iPad- en Android-app te zien.