Video

Dongense website voor jarige Johan Cruijff loopt storm

24 april 2012 om 16:18
nl
Johan Cruijff wordt woensdag massaal gefeliciteerd met zijn 65ste verjaardag. De legendarische nummer 14 krijgt de gelukswensen onder andere via www.johan65.nl, de site van Hans Mauritz uit Dongen. Volgens Mauritz loopt het storm. "Op dit moment zijn het ongeveer 3500 berichten per uur."
Geschreven door

Vijftien jaar geleden was er ook al een site om Johan te feliciteren. Toen werd hij vijftig. Dat liep wél uit de hand. Mauritz: "Toen stelde het internet nog niet zoveel voor. Er kwamen alleen zoveel mails binnen dat het internet in Nederland toen plat ging". Zo erg is het nu natuurlijk niet, maar het is wel weer een groot succes.
BoekjeMauritz gaat uiteindelijk de duizend leukste felicitaties bundelen in een boekje. Dat wordt vervolgens uitgebracht en natuurlijk krijgt Johan ook een exemplaar.
Cruijff feliciteren? Het kan hier.
Wie is er jarig?Van alle felicitaties zullen er niet veel van jongeren in Brabant zijn. Op de Cruijff Courts in Tilburg wist bijna niemand van de verjaardag van Cruijjff. Ze weten nog wel wie hij is.
"Cruijff, dat is een hele goede voetballer. Misschien wel de beste die we hebben gehad", zeggen een paar van de jonge voetballertjes op een Cruijff Court in Tilburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.