Baby gevonden in Waalwijk, verwarde buurvrouw (26) aangehouden

WAALWIJK - In een flat in Waalwijk is vrijdagavond de moeder van een twee weken oude baby licht gewond geraakt. Aanvankelijk dacht de politie dat het kindje ook gewond was, maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Het kindje is in het trappenhuis gevonden. Een verwarde buurtbewoonster (26) van de moeder en het kind is aangehouden. De politie benadrukt dat de opgepakte vrouw niet de moeder is van het kindje.
Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. Zowel moeder als kind hebben de nacht in het ziekenhuis doorgebracht, maar zijn inmiddels weer thuis. Het kindje heeft geen letsel en moeder is lichtgewond. De politie hoort getuigen over de toedracht van het incident.

Buiten levensgevaar
De baby werd gevonden in een flat in de Grotestraat in Waalwijk. Om iets voor half twaalf kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten. Een ambulance ging met spoed naar de flat. De baby is samen met de moeder naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens buurtbewoners zou er een ruzie geweest zijn in de flat. Wie hierbij betrokken waren, is niet duidelijk. Ook zouden er ramen zijn ingegooid.
Meer over dit onderwerp:
baby flat waalwijk politie aanhouding