Geen opzet bij dodelijk ongeval met steunpoot vrachtwagen in Raamsdonksveer

19 juni 2012 om 19:02
nl
Bij het ongeval waarbij een fietser van 64 jaar oud bij Raamsdonksveer dodelijk werd geraakt door een steunpoot van een vrachtwagen, was geen opzet in het spel. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat door een noodlottig ongeluk de stabilisator van de vrachtwagen nog uitstak.
Geschreven door

De 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Prinsenbeek die na het ongeval werd aangehouden is na een dag weer vrijgelaten. Er wordt nog wel onderzocht of het de vrijgelaten chauffeur verweten kan worden dat de stabilisator van zijn vrachtwagen nog uitstak, of dat het puur om een technisch mankement gaat.
Bij het ongeluk vorige week op de weg tussen Raamsdonksveer en Oosterhout, werd de 64-jarige man uit het Groningse Winsum geraakt door de uitstekende steunpoot van de vrachtwagen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.
Meisje ook geraaktLater bleek dat een 15-jarig meisje uit Oosterhout ook geraakt was door de uitstekende delen van de vrachtwagen. Het meisje dat fietste op het fietspad van de Kreeksluisweg richting school, liep daarbij diverse kneuzingen op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.