Video

Tienermeisjes naar Breda en Den Bosch voor kaartjes Justin Bieber

4 juli 2012 om 12:24
nl
Hij laat menig meisjeshart sneller kloppen en voor zijn concertkaartjes kwamen tientallen fanatieke fans donderdagochtend extra vroeg hun bed uit: Justin Bieber. Om negen uur startte de kaartverkoop voor zijn concert in april volgend jaar.
Geschreven door

Bijna negentig euro kost een toegangskaart voor het concert van de Canadese zanger Justin Bieber (18). De échte 'Beliebers' (een samentrekking van Bieber's achternaam en de fans die in hem 'geloven') hebben dat bedrag er wel voor over. Via internet en meerdere VVV-kantoren in het hele land worden de kaarten te koop aangeboden.
Het liep in Breda niet storm. Vermoedelijk hebben de meeste meisjes via internet de kaarten besteld. Rond negen uur stonden er zo'n vijftien trouwe fans om een kaartje te scoren. Dranghekken om de hysterische fans in het gareel te houden, zoals in de Verenigde Staten, waren dus niet nodig.
Snel uitverkochtVorig jaar was het concert van het tieneridool al binnen een halfuur uitverkocht. Nu zegt concertorganisator Greenhouse Talent dat negentig procent van de kaarten zijn uitverkocht.
Voor dag en dauw stond Aniek uit Etten-Leur op voor haar idool. "Om drie uur vannacht naar Breda voor kaartjes Justin Bieber", twitterde ze. En twitteren over de koop van een concertkaartje deden veel fans: de Canadees was trending topic op Twitter.
TegenstanderNiet iedereen is enthousiast over de komst van Bieber naar Nederland. Karel vindt het "een mooi moment voor wat plaatselijke regen, onweer en hagel bij de VVV in Breda". Op 13 april zal Bieber in het GelreDome in Arnhem zijn concert geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.