Zakaria Labyad verwacht dat PSV en Lissabon er snel uit komen

12 juli 2012 om 09:33
nl
Zakaria Labyad denkt dat zijn overgang van PSV naar Sporting Lissabon binnen twee weken rond is. Dat zei de aanvaller donderdag in Hoenderloo waar hij met het Marokkaans olympisch elftal in voorbereiding is op Londen.
Geschreven door

Labyad zegt zich niet druk te maken over de kwestie. "Ik kan er wel mee omgaan", zegt hij in het AD. "Niets kan mij breken, voor mij is het niet lastig. Ik weet hoe de situatie is en ik weet wat ik wil."
In De Telegraaf zegt hij niets meer over PSV te zeggen te hebben, op één ding na: "Ze hadden mijn broertje niet moeten wegsturen. Dat had denk ik met mijn situatie te maken. Vervelend, want hij was een van de betere jeugdspelers." Zohir Labyad kreeg in april te horen dat PSV niet verder met hem wilde.
Nordin AmrabatBehalve met Sporting Lissabon ligt voor PSV ook een conflict met het Turkse Galatasaray op de loer. Oud-speler Nordin Amrabat staat op het punt de overstap van Kayserispor naar Galatasaray te maken. PSV heeft recht op twintig procent van de transfersom, maar dat zien ze bij Galatasaray niet zo zitten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.