'Slachtoffers Kekerdom veroorzaakten overlast'

11 september 2012 om 14:11
nl
De 47-jarige Inge Kee en haar vriend René van de Wijdeven (50) die tot een jaar geleden in Rosmalen woonden en zondag dood werden gevonden in de woning van rechercheur Jan Petter in Kekerdom, veroorzaakten volgens buren in Millingen aan de Rijn al langer overlast in de buurt. Dat meldt Omroep Gelderland.
Geschreven door

Een omwonende vertelt Omroep Gelderland van veel onrust rond de woning van het stel dat lange tijd in Rosmalen heeft gewoond. Ook wist de omwonende van de hennepkwekerij die het paar runde.
Rechercheur Petter zou vaak over de vloer komen bij het stel. De vrouw zegt verbaasd te zijn dat de politie Gelderland-Zuid niet wist dat Petter zich mogelijk met onfrisse zaken bezighield. De politie heeft dinsdag camera's geplaatst bij de woning in Millingen aan de Rijn. Woensdag wordt sectie verricht op de lichamen van de drie slachtoffers.
Tijd in RosmalenInge Kee en René van de Wijdeven woonden tot een jaar geleden samen met hun zwarte hond in een vrijstaande woning aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Buurtgenoten vonden ze nogal uit de toon vallen.
Een 'apart stel', maar wel vriendelijk, vertelden de buren die liever niet met hun naam worden genoemd tegen Omroep Brabant. De hond gaf wat overlast. Buurtbewoners hebben daarover geklaagd bij de verhuurders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.