Video

Overvallen snackbarhoudster Zevenbergen: 'Als ze binnen komen, gooi ik met het vet'

15 oktober 2012 om 00:17
nl
Zondag werd ze overvallen, maar maandag stond snackbarhoudster Elien Dircken gewoon weer in haar cafetaria. "Er moet ook gewerkt worden." Dircken was zelf aan het werk toen twee mannen de snackbar binnendrongen.
Geschreven door

De overvallers hadden een pistool bij zich, maar daar liet Elien Dircken zich niet door afschrikken. Ze verjoeg de overvallers door frituurmandjes naar haar belagers te gooien. "Ik heb altijd gezegd, als ze mijn zaak binnen komen, gooi ik met het vet."
Mijn zaak uit!De mannen sloegen op de vlucht en lieten een revolver achter in de winkel. Wel namen ze de fooienpot mee. Dircken: "Die was net een jaar opgespaard, dus ze hebben flink wat geld buit gemaakt."
De veiligheid van haar hoogbejaarde ouders was het eerste waar Dircken aan dacht toen de gemaskerde mannen binnenstormden. "Ik werd zo boos, ik ga nog liever dood dan dat ze mijn ouders wat aandoen."
Snel weer normaalNa alle commotie hoopt Dircken dat alles snel weer normaal wordt in haar zaak. "Er komen nu veel mensen die over de overval willen praten, maar ik zit daar niet op te wachten. Die aandacht, dat hoeft allemaal niet."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.