Video

Restaurantgids Lekker: Boreas in Heeze op nummer 8

23 oktober 2012 om 13:24
nl
Restaurant Boreas in Heeze staat weer in de Top 10 van het tijdschrift Lekker. Nico Boreas staat met zijn zaak op nummer 8 nadat hij in 2011 de Top 10 moest verlaten en op nummer 12 eindigde.
Geschreven door

Lekker ging woensdag alle topkoks in de Top 10 langs om het goede nieuws bekend te maken. Ze prees Boreas om haar vakmanschap. "Boreas heeft de Top 10 betreden en behoort tot de allergrootste restaurants van dit land. De gerechten komen dan ook als juweeltjes op tafel. Het is puur vakmanschap wat Nico Boreas laat zien. Voeg daar de sfeervolle inrichting en uitstekende bediening aan toe en Boreas staat verdiend op 8."
Beste restaurants van het landVorig jaar stond het restaurant op de twaalfde plek, een jaar eerder stond het restaurant ook in de Top 10. Het restaurant Oud Sluis in Sluis staat wederom op nummer 1. De restaurantgids met daarin een top 100 van beste restaurants 2013 van Nederland ligt vanaf 25 oktober in de winkel.
De Top 10 restaurants bestaat uit: Oud Sluis - Sluis (1),  Inter Scaldes - Kruiningen (2), De Librije - Zwolle (3), De Zwetheul - Schipluiden (4), Beluga - Maastricht (5), De Leest - Vaassen (6), Ivy - Rotterdam (7), Boreas - Heeze (8), La Rive - Amsterdam (9) en Da Vinci, Maastricht (10).
Verschuivingen Brabantse restaurantsHet volgende Brabantse restaurant op de lijst volgt op plaats 13, dat is Cordial in Oss. De Lindehof in Nuenen is zes plaatsen gestegen van nummer 25 naar 19. De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven is gezakt van 53 naar 65. Het restaurant Mijn Keuken in Wouw is gestegen van 90 naar 78.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.