Euforie in Den Bosch na spectaculaire bekerzege op FC Twente

DEN BOSCH - Een week of vijf geleden stonden de supporters van FC Den Bosch de spelersbus nog op te wachten na het zoveelste puntverlies. Boos op alles en iedereen. Donderdagavond stond het parkeerterrein weer vol. Dit keer waren de supporters uitzinnig van vreugde na de spectaculaire 1-2 overwinning op FC Twente.
“We are the M-side, we are the M-side”. Het ene spreekkoor na het andere galmt over het parkeerterrein van stadion De Vliert. “Trainer Steve McClaren dacht het af te kunnen met het tweede elftal. Dat hebben we op een prachtige manier afgestraft. FC Den Bosch heeft verdiend gewonnen. FC Twente mag blij zijn dat de nederlaag niet groter is uitgevallen”, vertelde een van de supporters. Een van zijn kompanen had al een voorgevoel. “Ik stond vanochtend met al met buikpijn op.”

Superstunt
Ook op Twitter wordt de vreugde over de overwinning niet onder stoelen of banken gestoken. Baspostema073 zingt het clublied uit: “Met heel mijn hart hou ik van jou, FC Den Bosch. Ik blijf je altijd trouw. We zullen samen winnen en verliezen, maar nooit een ander clubje kiezen.”

Chabu07 schrijft trots te zijn. “Wat een superstunt van Jan en zijn mannen.” Jtbeetje vindt FC Twente 'een lachertje'.