Geschokte reacties overlijden Thijs Eberson (22) uit Oisterwijk: 'Wat een verschrikkelijk nieuws'

5 november 2012 om 12:23
nl
Er is geschokt gereageerd op het overlijden van de 22-jarige Thijs Eberson uit Oisterwijk. De student aan de Universiteit van Maastricht werd zaterdag dood aangetroffen in gebouw van studentenvereniging Circumflex, waarvan hij penningmeester was. Een medebestuurslid trof hem daar aan.
Geschreven door

De exacte doodsoorzaak is niet bekend, maar de politie spreekt van een noodlottig ongeluk.
Op Twitter en op verschillende websites zijn veel reacties te lezen. De universiteit plaatste op haar website een korte verklaring waarin ze haar medeleven betuigt aan familie, vrienden en medestudenten. Voor studenten, medewerkers en andere betrokkenen die daar behoefte aan hebben, is professionele hulp beschikbaar.
Studentenvereniging Circumflex heeft per direct alle activiteiten geschrapt en een periode van rouw aangekondigd. In het clubgebouw is een condoleanceregister geopend.
Burgemeester Onno HoesBurgemeester van Maastricht Onno Hoes betuigde via twitter zijn medeleven: 'Ik hoop dat familie en studenten elkaar kunnen steunen'. Maarten van de Wetering twittert 'Groots medeleven naar familie, vrienden en vereniging. Zeer treurig het overlijden van een jong, betrokken bestuurslid van #circumflex'.
Een Oisterwijks restaurant schrijft: 'Wat een verschrikkelijk nieuws van het overlijden van Thijs Eberson, rust zacht Thijs, familie en vrienden, heel veel sterkte'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.