Video

Voetbalclub Alliance herdenkt omgekomen Marouane El-Kharbouchi (19) uit Roosendaal

6 november 2012 om 17:08
nl
De Roosendaalse voetbalvereniging RSC Alliance neemt voor de aftrap van de wedstrijden van komend weekend een minuut stilte in acht ter nagedachtenis van Marouane El-Kharbouchi. De 19-jarige man kwam zondag om het leven bij een auto-ongeluk op de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal.
Geschreven door

"Wij hebben vanuit de club een rouwkaart gestuurd naar de familie. Rondom de wedstrijden van zaterdag en zondag zullen wij een minuut stilte in acht nemen", meldde Ivo Jooren, secretaris van RSC Alliance. "Marouane was een zeer gerespecteerd vrijwilliger binnen de club. Een jongen die altijd klaar stond als je daar om vroeg."
El-Kharbouchi was bij Alliance actief als scheidsrechter bij de senioren en vorig seizoen trainer van een jeugdelftal.
Het bestuur van de Roosendaalse voetbalclub, pal gelegen tegenover de plek waar het ongeluk zondagochtend gebeurde, wensen de familie, vrienden en bekenden van Marouane 'veel sterkte met het verwerken van dit verlies'.
Volgens een bekende van het slachtoffer wordt het lichaam van de 19-jarige man dinsdag overgevlogen naar Marokko waar hij wordt begraven.
Ook vriendin en vriend gewondHet ongeluk gebeurde zondagochtend rond kwart voor vier. Vermoedelijk heeft El-Kharbouchi bij een stuurcorrectie geremd in een flauwe bocht. Hij verloor daarbij de macht over het stuur, waarna de auto met de linkerflank tegen een boom klapte. Het slachtoffer overleed op weg naar het ziekenhuis.
In de auto zaten verder zijn 17-jarige vriendin en een 17-jarige vriend. Het meisje kon zelfstandig uit de auto komen. De jongen raakte zwaargewond, maar is inmiddels weer thuis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.