Politie zet spijkermat in bij achtervolging op N65 bij Udenhout

26 november 2012 om 16:46
nl
De politie heeft maandagmorgen een spijkermat over de N65 tussen Udenhout en Berkel-Enschot gelegd om een gestolen auto tegen te houden. De Audi werd later teruggevonden in Tilburg. Er zijn twee mannen van 21 en 25 uit Geldermalsen aangehouden.
Geschreven door

Zondagnacht werd bij een woninginbraak in het Gelderse Meteren een BMW gestolen. De bewoners zagen hun auto de oprit afrijden met een tweede auto, de Audi er achteraan. Die was eerder al gestolen, zo bleek later.
Achtervolging op snelwegen in BrabantDe auto's werden gespot op de A2 en A65, waar de politie de achtervolging wegens de hoge snelheden moest opgeven. Op de N65 tussen Udenhout en Berkel-Enschot werd toen een spijkermat ingezet, waar de Audi overheen reed. De bestuurder reed nog een flink stuk door, gedeeltelijk op de velgen van de wagen.
Beet in BiezenmortelDe Audi werd uiteindelijk teruggevonden op een oprit van een huis aan de Superior de Beerstraat in Tilburg. De BMW werd nog wat later in Biezenmortel vlakbij de N65 teruggevonden. Ook daar was er niemand meer aanwezig.
Kort daarop zagen agenten in de directe omgeving een andere auto met daarin twee mannen rijden. In de auto lag inbrekersgereedschap, waarop de mannen uit Geldermalsen werden aangehouden en vastgezet. De politie zoekt getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.