Vrouw gewond bij straatroof Waalwijk

WAALWIJK - Bij een straatroof in Waalwijk is een 70-jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw uit Waawlijk werd in de Irenestraat van achteren aangevallen door de overvaller.
Dat gebeurde woensdagavond toen ze naar haar auto liep op de binnenplaats van een apotheek. Toen de tasjesdief aan haar schoudertas rukte, viel de vrouw waardoor ze enkele meters over straat werd gesleept.

Naar eerste hulp
Ze liep daarbij een open kniewond en een dikke elleboog op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De dader ging er met haar tas vandoor.

De straatrover vluchtte via de Anna van Burenweg in de richting van de Parallelweg. Volgens de vrouw ging het om een blanke man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij was ongeveer 1.85 meter lang en had kort haar. De man droeg een korte donkere jas tot op de heupen.

Tas gevonden, portemonnee weg
Agenten vonden de gestolen tas later terug in de Anna van Burenstraat. De meeste spullen zaten er nog in. Vermoedelijk is alleen de portemonnee eruit gehaald. Volgens het slachtoffer hebben meerdere mensen de overval zien gebeuren.

De politie wil in contact komen met deze getuigen.
Meer over dit onderwerp:
waalwijk straatroof irenestraat overval