Janneke heeft het beste goede voornemen van 2013

12 januari 2013 om 19:19
nl
De kast opruimen, meer doen met familie of vaker de hond uitlaten: de luisteraars van Omroep Brabant hebben veel goede voornemens gemaakt. Zaterdagmiddag werd bij de Gouden Wissel op Omroep Brabant radio bekend dat Janneke het beste Goede Voornemen voor 2013 heeft.
Geschreven door

Sommige menesen nemen zich voor om andere mensen wat meer te helpen, maar Janneke juist niet. Een selectie van haar lijstje met plannen voor het nieuwe jaar: "Met vriendinnen naar de bioscoop gaan, meer rust nemen en vaker naar de schoonheidspecialist of de kapper gaan."
Tijd voor jezelfOok wil Janneke vaker kleren voor zichzelf kopen, in plaats van voor haar man en kind. "Ik ben altijd degene die weer aan het zorgen gaat. Dat is meestal leuk en het geeft ook voldoening, maar je schiet er zelf vaak bij in", vertelt Janneke. "In het nieuwe jaar moet ik anderen meer aan het werk zetten in plaats van alles zelf te doen".
Janneke kan het nieuwe jaar meteen goed beginnen, want ze heeft een bon voor de schoonheidsspecialist gewonnen omdat zij het beste Goede Voornemen van 2013 heeft. Maar het kost haar nog wat moeite om zich er ook echt aan te houden. "Oh, dat vind ik keileuk", zei ze. "Maar nu nog even kijken of het er van komt. Normaal gesproken geef ik het weg aan anderen als ik dit soort dingen heb. Ik ga het écht proberen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.