Haarhuis helpt Sijsling en Haase aan succes op Australian Open

22 januari 2013 om 13:27
nl
Paul Haarhuis helpt Igor Sijsling en Robin Haase aan tennissucces in Australië. Sijsling en Haase plaatsten zich dinsdagmorgen voor de halve finale van het dubbelspel op de Australian Open. Volgens Sijsling is dit mede te danken aan de tips die Haarhuis en Eltingh hen geven.
Geschreven door

Haarhuis en Eltingh komen zelf ook uit op de Australian Open, in het seniorentoernooi. "Daardoor hebben we contact met elkaar", vertelt Sijsling. "Dat is fijn, want ze helpen ons met kleine dingetjes."
Haase en Sijsling rekenden in de kwartfinales in twee sets af met het als elfde ingeschaalde Spaanse duo David Marrero/Fernando Verdasco 6-4 en 7-6. Het sterke optreden van de twee is opmerkelijk omdat ze niet heel vaak samen dubbelen. "Maar we kennen elkaar erg goed en we weten hoe we elkaar moeten oppeppen. Bovendien staan we ook gewoon goed te tennissen."
Granollers en LopezIn de halve eindstrijd wacht Sijsling en Haase een duel met Marcel Granollers en Marc Lopez. Opnieuw een koppel uit Spanje. Granollers en Lopez zijn in Melbourne als derde geplaatst en wonnen eind vorig jaar de titel bij de ATP Finals in Londen.
"We verwachten een zware pot", vertelt Sijsling. "Het is een heel goed team. Ze zijn erg handig en kennen het spelletje als geen ander. Maar we gaan met veel zelfvertrouwen de wedstrijd in en kunnen ook vrijuit spelen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.