Video

Burgemeester Turnhout betuigt medeleven slachtoffer mishandeling Eindhoven

24 januari 2013 om 12:25
nl
Burgemeester Erwin Brentjens van het Belgische Turnhout komt vrijdag naar Eindhoven om zijn medeleven te betuigen over de zware mishandeling in Eindhoven. De verdachten komen allemaal uit Turnhout.
Geschreven door

Brentjens zegt dat zijn stad geschokt is door het geweld. Hij gaat naar burgemeester Van Gijzel om persoonlijk zijn medeleven te betuigen.
HeksenjachtDe burgemeester van Turnhout maakt zich zorgen over de heksenjacht naar de verdachten op de social media. Daar verschijnen foto's en adressen van de verdachten en oproepen om ze aan te pakken.
"Het leeft enorm in Turnhout. Ik word zelf veel aangeklampt, gemaild, gebeld, maar zie ook allerlei reacties via de social media", aldus Brentjens.
Hij wijst erop dat de samenwerking tussen de politie in Turnhout en de Nederlandse politie uitstekend is. Brentjens verwacht dat de verdachten die nog op vrije voeten zijn donderdag nog worden opgepakt door de Belgische politie. Hij gaat ervan uit dat ze, ondanks hun jonge leeftijd, worden uitgeleverd aan Nederland.
Lees alle berichten over dit onderwerp in ons nieuwsthema.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.