Video

Dode gevonden na brand chalet Herperduin in Herpen, misdrijf niet uitgesloten

13 februari 2013 om 16:02
nl
In een chalet op recreatiepark Herperduin in Herpen is woensdag een lichaam gevonden. Het slachtoffer werd gevonden in het huisje, dat dinsdag volledig uitbrandde. De politie kan nog niets over de identiteit van het slachtoffer zeggen en sluit ook een misdrijf niet uit.
Geschreven door

De politie trof het lichaam woensdag bij het nablussen aan. De recherche kan nu pas onderzoek doen, omdat er door de brand asbest vrijkwam. Het asbest is niet schadelijk voor de omgeving, maar de politie moest wel voorzorgsmaatregelen nemen voordat het onderzoek kan plaatsvinden.
'Alle opties open'De politie begon dinsdagavond al een groot onderzoek. Op het terrrein werd extra verlichting en een container geplaatst. Volgens een politiewoordvoerder worden alle opties nog opengehouden.
Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat er meer duidelijkheid is over de identiteit van het slachtoffer. Het onderzoek vindt volgens de politie van buiten naar binnen plaats bij het chalet, zodat er geen sporen worden gemist. Vervolgens moet de familie van de man of vrouw op de hoogte worden gebracht, aldus de politie.
Volledig uitgebrandDe brand werd omstreeks negen uur dinsdagavond gemeld. Het huisje stond aan de Schaijkseweg, aan de bosrand van het recreatiepark.
Brandweerkorpsen uit Schaijk en Ravenstein kwamen ter plaatse, net als twee ambulances. De brandweer liet het chalet volledig uitbranden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.