Vermiste Stijn Ackermans vertrok in depressieve toestand van huis

DEN BOSCH - Stijn Ackermans, die sinds dinsdagavond wordt vermist, is in depressieve toestand van huis gegaan, dat laat de politie weten. Zijn familie maakt zich grote zorgen en heeft daarom dinsdag alarm geslagen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.
Dinsdagavond is hij als vermist opgegeven, hij zou voor het laatst gezien zijn rond zes uur.

Actief in verenigingsleven
Dinsdagavond werd er op Facebook en Twitter al massaal gereageerd op de vermissing van Stijn. De 23-jarige uit de Bossche wijk Hintham studeert aan de Middelbare Hotelschool Rooipannen in Tilburg.

Hij speelt trombone bij de Oeteldonkse carnavalsvereniging Vergimmes Mooi in Den Bosch en werkt als barman bij De Smidse. Ook is hij een tijdje voorzitter geweest van de landelijke Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) in Amsterdam.

Politie vraagt om hulp
De politie vraagt om hulp bij de zoektocht naar Stijn. Ze hoopt dat er contact wordt opgenomen als hij wordt gezien. Stijn draagt een spijkerbroek, een donkerbruin imitatieleren jack tot op de heupen en sportschoenen. Hij heeft een donkergroene rugzak bij zich. Op zijn rechterhand heeft hij een litteken van een brandwond.