Video

Talentvolle jonge Eindhovense kok trakteert 50 gasten op etentje

23 februari 2013 om 21:33
nl
Een talentvolle Eindhovense chef-kok in opleiding joeg zaterdagavond al zijn prijzengeld erdoorheen in de Eindhovense Kruidenbuurt. Student Karo Iskedjian won eerder 1250 euro tijdens een kookwedstrijd.
Geschreven door

Zaterdag trakteerde hij vijftig Eindhovenaren op een etentje. Het ging om mensen bij wie het leven niet altijd toelacht. Karo betaalde alle ingrediënten en stond zelf in de keuken. Hij deed dit omdat hij hoopt juist deze mensen die het moeilijk hebben te inspireren. Zelf werd hij heel blij van de tientallen genietende gasten.
OnuitstaanbaarDe Eindhovense student-kok kwam pas zes jaar geleden in Nederland wonen. "Hij stond aanvankelijk als onuitstaanbaar bekend. Hij hield niet eens van koken. Een Leraar van het Summa college in Eindhoven voerde een pittig gesprek met hem. Karo leek daarna ineens het licht gezien te hebben", vertelt een medewerker van zijn opleiding.
Hij won de eerste prijs tijdens een kookwedstrijd tijdens het Maastrichtse Preuvenemint. Hij liet veel concurrenten achter zich. Voor Karo stond gelijk vast dat hij met het prijzengeld anderen wilde stimuleren. "Als ik een winnaar kan worden, kunnen anderen het ook. Bovendien word ik ontzettend blij van gelukkige mensen. Als ik 50 mensen een fijne avond kan bezorgen, is me dat meer waard dan die 1250 euro" , aldus de 22 jarige Karo.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.