Carolien Borgers uit Etten-Leur niet winnaar 'Wie is de Mol?', maar ook niet de mol

EINDHOVEN - Carolien Borgers uit Etten-Leur is niet de winnaar van het dertiende seizoen van 'Wie is...De Mol?' Dat bleek uit de een-na-laatste aflevering van het Avro-programma donderdagavond. Maar ook werd duidelijk dat Borgers niet de mol is.
Voor Carolien was het lang spannend. Samen met presentator Kees Tol en schrijfster en cabaretière Paulien Cornelisse was ze finalist. Maar uiteindelijk is Borgers dan toch niet de Mol. Dat was geen verrassing voor de 'Wie is de Mol?'-deskundigen van Omroep Brabant. Borgers zou 'te fanatiek' zijn.       

Winnaar en mol volgende week bekend
De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt. Dan is ook duidelijk wie de mol is. Donderdag kregen de kandidaten een opdracht in een bibliotheek, gingen de kandidaten voor kleding winkelen voor de finale waar presentator Art Rooijakkers alles onthult. De laatste opdracht speelde zich af in een trein waar de kandidaten cryptische hints kregen over de identiteit van de mol.

Het dertiende seizoen werd gepresenteerd door Art Rooijakkers uit Geldrop. De kandidaten werden deze editie meegenomen naar Zuid-Afrika. Ook Tim Haars uit Maaskantje was een van de deelnemers, maar moest het programma vijf weken geleden verlaten.

Wel 'Happy End' in theater
De in Breda geboren Borgers bracht haar jeugd door in Etten-Leur. Naast 'Wie is de Mol?' is ze vooral bekend van de televisieprogramma's 'Mag ik u kussen?' en 'Altijd Wat'. Bij het laatste programma is ze vaste columnist.

In 2008 debuteerde Borgers met haar cabaretprogramma Snars. In 2010 volgde Makkelijk Praten en in 2012 ging ze de planken op met Happy End.