Grote opkomst verwacht bij uitvaart thaibokslegende Ramon Dekkers

4 maart 2013 om 17:33
nl
Familie van de overleden thaibokslegende Ramon Dekkers verwacht dat er veel mensen op de uitvaart van aanstaande donderdag afkomen. De sportman was vooral bekend in het buitenland.
Geschreven door

Verwacht wordt dat er niet alleen prominenten uit de thaibokswereld uit binnen- en buitenland bij de plechtigheid in uitvaartcentrum Zuylen aan de Tuinzigtlaan in Breda aanwezig zullen zijn. Ook veel familieleden, vrienden en kennissen zijn uitgenodigd.
Satudarah en Hells AngelsDekkers was bevriend met enkele leden van de motorclubs Satudarah en Hells Angels. Vader Karel Dekkers bevestigde aan Omroep Brabant dat mogelijk enkele afgevaardigden van beide clubs naar de crematie komen. Hoeveel er dat zijn is niet bekend. "Iedereen is welkom", zo zei vader Karel. "Zolang iedereen zich maar netjes en respectvol gedraagt. Het is de bedoeling dat er een mooie ceremonie wordt gehouden."
Een woordvoerster van de poltie zei maandagmiddag nog niet op de hoogte te zijn van de opkomst van beide clubs. Het is niet bekend of er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.
'Mike Tyson' van de kickbokswereldZaterdag werd in Breda een stille tocht gehouden voor de 'Mike Tyson' van de kickbokswereld. Honderden mensen waren daarbij aanwezig. Dekkers kwam woensdag om het leven toen hij aan fietsen was. Hij werd 43 jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.