Verdachten mishandeling Oosterhout ook verdacht van overval pizzeria

OOSTERHOUT - Twee van de vijf verdachten van de mishandeling in Oosterhout zouden vorig jaar een overval hebben gepleegd. Justitie bevestigt dat de jongens van zeventien en achttien jaar oud, worden verdacht van een overval aan het Heuveleind.
In december vorig jaar zou het tweetal Domino's Pizza in Oosterhout hebben overvallen. Twee gewapende mannen met bivakmutsen op overvielen toen de zaak. Er raakte niemand gewond, wel gingen de daders ervandoor met geld.

De 17-jarige jongen zat al vast voor de overval toen na het tonen van beelden van de mishandeling bleek dat hij ook daar bij betrokken was. Sinds donderdag zitten er nog vier jongens vast voor de mishandeling in Oosterhout. Drie van hen zijn minderjarig.

Stivan S.
De 17-jarige Stivan S. werd donderdag vrijgelaten maar is nog wel verdachte. Donderdagavond deed hij verhaal in het tv-programma Pauw en Witteman. Stivan S. beweert in het vraaggesprek dat de camerabeelden die zijn uitgezonden door Bureau Brabant een vertekend beeld geven. Dat leidde tot veel reacties.