Vader en zoons aangehouden voor zware mishandeling Tilburg

10 april 2013 om 18:49
nl
Een vader en zijn twee zoons zijn dinsdag door de politie aangehouden voor het mishandelen van verschillende mensen in het centrum van Tilburg. De mishandelingen vonden eind maart plaats, maar het drietal meldde zich dinsdag pas op het politiebureau in Tilburg.
Geschreven door

De mishandelingen begonnen toen de vader op donderdag 28 maart de uitbater van een grillroom aan de Korte Heuvel in een wurggreep nam, tot hij er achter kwam dat het niet de man was met wie hij eigenlijk ruzie had.
Eenmaal buiten wilde de 27-jarige zoon een taxi aanhouden. Dat deed hij terwijl hij op het fietspad stond. Daarbij moest een passerende scooter met twee personen uitwijken voor de zoon en raakten ze elkaar. De bestuurder van de scooter sprak de 27-jarige zoon daarop aan. Daarna ontstond ruzie.
Bestuurder zwaar mishandeldDaarbij werd de 24-jarige bestuurder van de scooter zwaar mishandeld. Hij werd bewusteloos geslagen en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar bleken zijn neus, oogkas en jukbeen gebroken. Hij deed aangifte van zware mishandeling.
De 23-jarige bijrijder wilde zijn vriend te hulp schieten. Hij werd daarbij ook mishandeld door de vader en zijn zoons. Ook hij deed aangifte.
Camerabeelden hielpen bij opsporingDe politie wist wie de vader en de zoons zijn en vroegen de verdachten zich te melden. Voor de identificatie van de drie vechtersbazen maakte de politie gebruik van verschillende camerabeelden en getuigenverklaringen.
Tijdens het verhoor bekenden zij hun aandeel in de mishandelingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.