Video

Arijan 'Adje' van Bavel uit Tilburg presenteert nieuw Omroep Brabant-programma: Van Bavel tot Budel

11 april 2013 om 17:11
nl
Acteur en zanger Arijan van Bavel gaat vanaf september een nieuw tv-programma op Omroep Brabant presenteren: 'Van Bavel tot Budel'. Van Bavel werd bekend met zijn typetje Adje als sidekick van Paul de Leeuw. Het is voor het eerst dat de Tilburger zelf gaat presenteren.
Geschreven door

In 'Van Bavel tot Budel' ontvangt Van Bavel elk weekend bekende en onbekende Brabanders met bijzondere verhalen. Steeds op een andere locatie in Brabant bespreekt hij op een lichte en humoristische toon de actualiteiten van de afgelopen week met hen.
Gouwe OuweVan Bavel doorkruist de provincie in een oude eend. Elke week heeft hij een andere Gouwe Ouwe artiest als reisgenoot: een zanger of zangeres die al een tijdje meegaat, maar nog lang niet versleten is.
"Omdat de eend niet zo snel gaat krijg je de kans om echt van Brabant te genieten en kom je ook met de gasten tot een ander gesprek. Het is erg leuk om te merken dat bijna iedereen wel een link met Brabant heeft", zegt Van Bavel over z'n nieuwe programma.
De serie wordt in opdracht van Omroep Brabant geproduceerd door E.V.A. Media, producent van onder andere Langs de Leeuw en Ranking the Stars.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.