Stanislav Manolev keert waarschijnlijk terug bij PSV: 'Dat wordt weer lachen'

EINDHOVEN - De kans is groot dat Stanislav Manolev terugkeert bij PSV. De Bulgaarse rechtsback was het afgelopen half jaar aan het Engelse Fulham verhuurd, maar de club uit Londen lijkt niet van plan om Manolev definitief over te nemen. Op Twitter wordt al volop gereageerd op de mogelijke terugkeer van de verdediger. "1 april zeker?!"
Manolev kreeg bij Fulham nauwelijks speeltijd en verloor de concurrentiestrijd van de eveneens gehuurde Sascha Riether. Deze Duitse verdediger heeft wél een contract bij de Premier League-club gekregen. Manolev heeft nog een verbintenis bij PSV tot de zomer van 2014.

'1 april zeker?!'
Op Twitter zijn enkele opvallende reacties te lezen op de mogelijke terugkeer van Manolev naar PSV. Zoals die van Dominus Pascallus: 'En dan opstellen met Marcelo, ik denk dat de posities voor doelpaal zijn ingevuld!' Ivo Mijland zet het nog iets scherper neer: 'Voor degene die dacht dat het rampseizoen voor #psv voorbij is... Lees net dat #manolev terugkeert.'

Gelukkig zien de meesten er de lol ook wel van in. "Manolev terug naar PSV. Dat wordt weer lachen", aldus Bart-Jan Jelles. "1 april zeker?!", schrijft Rob Aarts.
Meer over dit onderwerp:
manolev psv fulham stanislav manolev voetbal