Politie hoort getuigen in zaak doodgemarteld geitje Drunen

11 juni 2013 om 14:14
nl
De politie is druk bezig met het horen van getuigen in het onderzoek naar de afschuwelijke marteling van een kameroengeitje in Drunen. Dat meldt Den Bosch Dichtbij.
Geschreven door

Eerder zei de beheerder van het parkje tegen Omroep Brabant dat het om een lammetje ging. Maar volgens de politie gaat het toch echt om een kameroengeitje.
'We nemen de zaak hoog op'"We nemen de zaak hoog op, ook het OM is erbij betrokken. Het wordt hier wel degelijk als een serieuze zaak gezien. Op dit moment worden getuigen verhoord en wanneer er een aanhouding is, zullen wij dit ook publiceren op de website van de politie", zo zegt de politie tegen Den Bosch Dichtbij.
Het dier werd 31 mei vermoedelijk met een PVC buis ernstig mishandeld. De beheerder van het parkje vond het geitje dood in het water. Wat er precies met het geitje is gebeurd, wordt nog onderzocht.
'Uitslag kan weken duren'"Het diertje wordt nog steeds onderzocht en we hebben nog geen uitslag over wat er nu precies is gebeurd met het dier. Als er autopsie wordt uitgevoerd op een stoffelijk overschot, geldt zowel voor mens als ook voor een dier dat dat weken kan duren," aldus de woordvoerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.