Geslaagd? Omroep Brabant verrast je met bloemen en een knuffel!

12 juni 2013 om 13:48
nl
Voor de meeste scholieren van vmbo, havo en vwo is het vandaag peentjes zweten. Ben ik geslaagd of niet? Gaat het gevreesde telefoontje van school aan mij voorbij? Zo ja, dan kan de vlag in top en de boekentas erbij. Geslaagd!
Geschreven door

En zo’n geweldige prestatie verdient natuurlijk een bloementje. Omroep Brabant-verslaggever Chantal Linschoten reist door onze provincie verrast geslaagden met een grote bos bloemen en een welverdiende knuffel. Ben jij de volgende?
- De eerste bos was voor Nikki Verkooijen in Eindhoven. Zij behaalde het vmbo-diploma. Succes met je kappersopleiding, Nikki!
- Manon van Bergen uit Veghel is geslaagd voor haar vmbo en gaat hierna vmbo-kader doen. Dit bloemetje heeft ze te danken aan haar buurvrouw!
- De broers Tom en Lars Nieuwenhoven en de broers Job en Jochem Nieuwenhoven, alle vier geslaagd en ook nog eens familie. Tante Monique vond het zo bijzonder dat ze hen wilde verrassen met een bloemetje. Verslaggever Chantal Linschoten moest ook op de foto van de familie.
- En Steven uit Eerde is ook geslaagd voor het vmbo Het was nog spannend want hij had economie in zijn pakket. Dit bosje heeft 'ie te danken aan oma en opa Vos.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.