Onderzoek naar woningbrand Cuijk in volle gang

20 juni 2013 om 13:22
nl
De technische recherche is vrijdag nog bezig met technisch onderzoek in het afgebrande huis waar donderdagochtend vroeg drie doden werden gevonden. De identiteit van de slachtoffers is nog niet vastgesteld, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het om een moeder, Anita Driessen, en haar twee tienerdochters, Ilse en Sanne Graat.
Geschreven door

Over de oorzaak van de brand aan het Hermelijnkwartier is nog niets bekend.
De 23-jarige Dennie J. uit Cuijk is donderdag opgepakt op verdenking van brandstichting. Hij zat urenlang in een zendmast aan de Simon Homburgstraat. Aan het einde van de middag werd hij door een arrestatieteam naar beneden gehaald.
Al eerder verdacht van brandstichtingJ. was al eerder verdacht van een brand in een loods bij zijn oud-werkgever. Hij zat daarvoor enige tijd vast, maar werd vrijgelaten vanwege gebrek aan bewijs.
Geen mededelingenDe politie zegt niets over de uitkomst van het verhoor. Of en wanneer de verdachte wordt voorgeleid, is nog niet bekend.
De politie gaat niet in op mediaberichten dat Dennie J. een relatie zou hebben met een van de dochters. De avond voor de brand zouden de twee ruzie hebben gehad.
Huiszoeking in woning moederDe recherche deed donderdagavond huiszoeking in het huis van de moeder van Dennie. Daarbij werd een computer in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.