Drama Cuijk: voetbaltoernooi afgelast vanwege dood zusjes Ilse en Sanne Graat

22 juni 2013 om 13:23
nl
Buurtvereniging 't Neike Huukske in Beers heeft het jaarlijkse voetbaltoernooi zondag afgelast uit respect voor Ilse en Sanne Graat die deze week overleden bij een woningbrand in Cuijk. Hun vader woont in het naburige dorp.
Geschreven door

Secretaris Daniëlle Claassen van de vereniging bevestigt dat het zogeheten Marc Derkstoernooi niet doorgaat. De wedstrijd zal ook niet op een ander moment zijn. "Wij zijn allemaal diep geschokt door de dood van de meiden. Hun vader woont in de buurt. Uit respect laten wij het toernooi niet doorgaan", zo legt ze uit. Aan het voetbaltoernooi doen normaliter jongens en meisjes tot en met twaalf jaar oud uit Beers mee.
Fatale woningbrandDe inwoners van de dorpen Cuijk en Beers zijn erg ontdaan door de dood van de twee meiden, Ilse (17) en Sanne (14) Graat. Zij kwamen woensdagnacht met hun 46-jarige moeder Anita Driessen om het leven bij een brand in hun huis aan het Hermelijnkwartier. De politie bevestigde na sectie definitief dat het inderdaad om moeder en dochters gaat.
De zwakbegaafde Dennie J. (23) werd donderdagavond aangehouden in verband met de brand. Hij zat na de brand de hele dag in een telefoonmast vlakbij het Hermelijnkwartier. Volgens zijn moeder had Dennie de avond ervoor ruzie met één van de meisjes. Woensdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Lees alle artikelen over de tragische woningbrand in Cuijk terug op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.