Grote herdenkingsdienst in Cuijk na dood Anita Driessen, Ilse en Sanne Graat

25 juni 2013 om 19:34
nl
In de Sint Martinuskerk aan de Kerkstraat in Cuijk wordt vrijdag een herdenkingsdienst gehouden voor Anita Driessen en haar twee dochters Ilse en Sanne Graat. Zij kwamen vorige week om het leven bij een woningbrand. De dienst begint om 19.00 uur.
Geschreven door

De gemeente verwacht een grote belangstelling en verzoekt dan ook om met de fiets naar de kerk te komen. Er zullen extra parkeergelegenheden zijn, zo werd woensdag verzekerd.
Condoleanceregister in gemeentehuisOp verzoek van de familie is woensdagmiddag in het gemeentehuis een condoleanceregister geopend. Tot vrijdag 12.00 uur kunnen inwoners van Cuijk hun medeleven betuigen. Vervolgens gaat het boek naar de Martinuskerk, waar na de dienst ook nog gelegenheid is voor het tekenen van het register. De uitvaart van Anita Driessen en Ilse en Sanne Graat vindt een dag later in besloten kring plaats.
Anita Driessen en haar twee tienerdochters kwamen vorige week om het leven na een woningbrand. De zwakbegaafde Dennie J. (23) uit Mill zit vast voor de brand. Justitie beschuldigt hem van drievoudige moord. Hij blijft zeker veertien dagen langer achter de tralies.
Lees alle artikelen over de tragische woningbrand in Cuijk terug op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.