Zoektocht naar Joris Sanders (19) uit Eindhoven na mysterieuze verdwijning

26 juni 2013 om 14:11
nl
Er is een zoektocht begonnen naar de 19-jarige Joris Sanders uit Eindhoven die al elf dagen is vermist. De politie zegt dat er op een bepaalde plek wordt gezocht, maar een woordvoerder wil daar verder geen uitspraken over doen.
Geschreven door

De NHTV-student werd zondag 16 juni voor het laatst thuis in Eindhoven gezien. Daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen. Er zijn voor zover bekend enkele tips over mogelijke zijn verblijfplaats binnengekomen. De politie heeft die nagetrokken, maar die informatie bleek niet te kloppen.
Geen misdrijfJoris zou 's middags met een paar vrienden gaan 'chillen'. Hij stapte haastig op zijn fiets en vertrok van huis. "Wij hebben niets van hem gehoord. Hij heeft niet gebeld, niet gepind. Wij hadden juist verwacht dat hij geld zou opnemen", zegt vader Roland radeloos.
De politie en de familie vrezen voor de gezondheid van Joris. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat. Volgens de politie zijn er inmiddels omstandigheden bekend die de plotselinge verdwijning kunnen verklaren.
Zoektocht naar Joris"Wij proberen gericht te zoeken. Dat kan richting Best zijn of bij knooppunt Ekkersweijer", zo zei de bezorgde vader eerder tegen Omroep Brabant. Er zijn inmiddels diverse initiatieven van betrokken burgers om te helpen zoeken naar de vermiste Eindhovenaar. Ook zijn er burgers die tegen de familie zeggen waar Joris mogelijk is.
De vermissing van de Eindhovenaar zorgt voor een hoop commotie. Opsporingsberichten op Facebook worden massaal gedeeld. Ook op de NHTV in Breda, waar Joris Logistiek en Transport Management studeert, is de verdwijning het gesprek van de dag. Wie weet waar Joris is, kan contact opnemen met de politie (0800-6070).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.