Video

Broer vermiste Joris Sanders slaat tentamens over: 'Joris heeft prioriteit'

27 juni 2013 om 01:48
nl
De 19-jarige Joris Sanders uit Eindhoven is al elf dagen vermist. In die tijd heeft zijn familie niets meer van hem gehoord, tot verdriet van zijn broer Jurrit. "Het is heel moeilijk." Bij de zoektocht is ook de hulp van een helderziende ingeroepen.
Geschreven door

De student werd zondag 16 juni voor het laatst thuis in Eindhoven gezien. Daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen. Zo heeft Joris niet gebeld en niet gepind. Intussen vrezen de politie en zijn familie voor zijn gezondheid, hoewel er geen aanwijzingen zijn dat het om een misdrijf gaat.
'Nieuwe inzichten'Voor broer Jurrit komt de vermissing hard aan. Hij wil zijn broer hoe dan ook terug vinden en het zo tot een goed einde brengen. "Ik heb tentamens vandaag, belangrijke tentamens. Maar Joris heeft nu de prioriteit. Wij willen weten of alles goed met hem gaat en waar hij zit", reageert hij ontdaan.
De familie heeft een een paragnost ingeschakeld die de politie al naar verschillende plekken heeft geleid. "Die heeft ons nieuwe inzichten gegeven, andere inzichten dan de politie had. Op dit moment kan ik daarover niets zeggen."
Zoektocht in volle gangEen politiewoordvoerder heeft tegenover Omroep Brabant bevestigd dat er momenteel een zoektocht is. Hij wil niet zeggen waar. Het is dan ook onbekend waarom de politie is begonnen met zoeken.
Inmiddels hebben zich betrokken mensen gemeld die mee willen helpen zoeken naar de Eindhovenaar. "Wij wachten eerst deze zoektocht af. Daarna overleggen wij met de politie en zetten wij misschien een nieuwe zoektocht op touw met hulp van vrijwilligers. Dan plaats ik ook een oproep."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.