Lunchroomketen Brownies & Downies een groot succes

EINDHOVEN - Lunchroomketen Brownies & Downies heeft een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven. Het is alweer de zesde luchroom sinds de oprichting in 2010. Daar zal het de komende jaren niet bij blijven, tenminste dat denken de eigenaren Thijs Swinkels en Teun Horck.

In de lunchroom in Eindhoven is het woensdagochtend nog niet extreem druk, maar daar gaat vast en zeker verandering in komen denkt Teun Horck. "We zijn hier pas sinds deze week open, dus klanten moeten deze lunchroom nog ontdekken. Dit is onze zesde zaak en als deze zo gaat lopen als de andere vijf dan gaat het ook hier stormlopen."


Bediend door mensen met een beperking
Het succes is volgens Teun het concept. "Het is een normale lunchroom waar je uitstekend kunt eten, maar er is wel iets bijzonders. Je wordt bediend door mensen met een beperking. Wij geven deze mensen een kans en laten ze meedraaien in ons bedrijf. De bediening is dus volledig in hun handen."


In Veghel, Asten, Helmond, Sint Oedenrode en Den Bosch bestaat Brownies & Downies al. In september gaan we ook een vestiging in Boxtel openen, zegt Teun. "Eigenlijk best apart want we zijn pas in 2010 begonnen. Het gaat dus allemaal heel snel, maar we geloven in ons concept."

Meer over dit onderwerp:
eindhoven horeca lunchroom brownies & downies
Deel dit artikel: