Tonny van der Steen uit Boxtel vindt reddende engelen van haar man Rien

3 juli 2013 om 13:13
nl
De gebeden van Tonny van der Steen uit Boxtel zijn verhoord. De reddende engelen uit Groningen die op 5 juni haar man Rien reanimeerden hebben zich gemeld bij RTV Noord.
Geschreven door

Haar man kreeg die dag een hartstilstand. Geke de Haan en haar vriendin begonnen direct met reanimeren. “Anders was het misschien wel verkeerd afgelopen”, zegt de nu dolgelukkige Tonny.
Geke de Haan en haar vriendin zaten op woensdag 5 juni op terras van ’t Feithhuis tegenover de Grote Kerk in Groningen. “We zagen dat man in elkaar zakte. We zijn er gelijk naar toegerend. Het was snel duidelijk dat hij gereanimeerd moest worden. Dat hebben we toen gedaan”, vertelt De Haan.
VerpleegkundigeIn het dagelijks leven is ze verpleegkundige in het Martini Ziekenhuis in Groningen. “Het was de eerste keer dat ik buiten het ziekenhuis iemand moest reanimeren. Ik heb gedaan wat ik moest doen.”
Goed hersteldEn daar was Tonny heel erg blij mee. “Ik wil graag met ze spreken en bedanken. Ik vind het echt geweldig wat ze hebben gedaan.” Met man Rien gaat het goed. Amper een maand later is hij zo goed hersteld dat hij donderdag met vrouw en kleinzoon een bezoek brengt aan het Reptielenmuseum in Vlissingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.