Medewerker (21) botsauto's opgepakt voor gooien kokend water op kermis Moergestel

MOERGESTEL - De recherche heeft zaterdagochtend een 21-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het gooien van kokend water over twee bezoekers op de kermis in Moergestel. Het gaat om een medewerker van de botsauto's. Hij werd op het kermisterrein opgepakt.

De medewerker gooide vrijdagnacht kokend water over twee bezoekers van de kermis. Volgens de exploitant van de attractie waren de slachtoffers heel de avond al vervelend en sloegen op een gegeven moment de stoppen door bij de medewerker.

Slachtoffers misdroegen zich
De politie bevestigt dat de slachtoffers zich zouden hebben misdragen bij de attractie. Ze hadden alcohol gedronken en gingen onder meer steeds met bier in hun hand in de botsauto's zitten.

Eén van de slachtoffers is een 24-jarige man uit Dongen. Hij werd met tweedegraads brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer, een 24-jarige man uit Moergestel, werd door zijn moeder opgehaald en zou zich op de huisartsenpost laten behandelen.

Vechtpartij
Na het gooien van het kokend water brak er een vechtpartij uit op de kermis. Enkele exploitanten van de kermis en jongeren raakten slaags. Daarbij zou ook met pepperspray zijn gespoten. De politie heeft de twee groepen uit elkaar gedreven.

De politie gaat de vechtpartij en de aanslag met het kokende water uitgebreid onderzoeken.
Deel dit artikel: