Rondemiss Joy Ophorst: 'Echt knappe wielrenners zitten er niet tussen'

22 juli 2013 om 16:14
nl
Joy Ophorst is de gelukkige: zij mag dinsdagavond na afloop van de Ronde van Stiphout de winnaar op zijn bezwete wangen kussen. Ze is Rondemiss samen met Lisa Koperdraat. Wie de winnaar ook wordt, echte knappe wielrenners zitten er volgens Ophorst niet tussen.
Geschreven door

De Rondemiss heeft wel een voorkeur voor een Nederlandse winnaar al vermoedt ze zelf dat Froome dinsdag als eerste over de finish zal komen.
Favoriet Joy OphorstEen voorkeur qua uiterlijk heeft ze in ieder geval niet. Een duidelijk antwoord volgt op de vraag wie ze het liefste om de hals zou vliegen dinsdag: "Ik heb nog niet echt een hele knappe wielrenner gezien. Maar ach ja, wielrenners zijn altijd wel leuk om te zien."
De dames zijn via een promotiebureau gevraagd om Rondemiss te zijn. "Ik heb meteen ingestemd. Zo'n grote profronde is toch leuk om mee te maken." Volgens haar houdt het werk meer in dan alleen de winnaar kussen en bloemen uitdelen. "We zijn de hele dag bezig om wielrenners op te vangen en te zorgen dat ze op het podium komen."
Profronde van StiphoutHet wielercriterium vindt voor de 34e keer plaats in Stiphout. De profs starten dinsdagavond om acht uur aan de Ronde van Stiphout. Vanaf halftwee in de middag vinden er activiteiten plaats en wordt er gereden door amateurs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.