Baywatchbabe Erika Eleniak komt naar Brabant om naar de kapper te gaan

25 juli 2013 om 13:31
nl
Wie er altijd van heeft gedroomd om met een Baywatch-girl op de foto te mogen, kan nu zijn kans grijpen. Binnenkort komt de Amerikaanse actrice Erika Eleniak naar Goirle en Tilburg.
Geschreven door

In Tilburg verschijnt ze binnenkort op het stadstrand bij de inmiddels bekende Waterjump. Bezoekers kunnen haar dan ontmoeten. Het is nog niet bekend of ze ook in het bekende Baywatchbadpak zal verschijnen.
Diverse filmsErika Eleniak speelde in diverse films zoals  E.T. en Under Siege. Verder was ze te zien in diverse bekende series zoals CSI en Desperate Housewives. Haar foto prijkte diverse keren in de Playboy. In Baywatch speelde ze naast wereldsterren als David Hasselhoff, Carmen Electra en natuurlijk de overbekende Pamela Anderson.
Goirlese kapperszaakZe komt op uitnodiging van de bekende kapper John Beerens naar Goirle. Daar zal ze de zaak van Beerens aan de Tijvoortsebaan bezoeken. Er zal ook een persmoment komen en later een Meet and Greet op het stadstrand van Tilburg.
Beerens is er trots op dat Erika naar zijn zaak komt. "In Amerika heb ik diverse keren met haar gewerkt en het is gewoon fantastisch dat ze hier haar haar laat doen" zo zegt de bekende kapper.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.