Video

Vrijgezellen komen in 't wit naar de Tilburgse Kermis voor Single Friday

25 juli 2013 om 21:30
nl
Op de Tilburgse Kermis is het vrijdag Single Friday: dé dag speciaal voor vrijgezellen. Wie op zoek is naar een nieuwe liefde kan het beste in een witte outfit naar de kermis komen, want dan ben je herkenbaar als single. Op allerlei plaatsen in de stad zijn activiteiten voor vrijgezellen georganiseerd.
Geschreven door

Om écht goed duidelijk te maken dat je vrijgezel bent en niet per ongeluk dat witte shirt hebt aangedaan, kun je een wit polsbandje ophalen op verschillende plaatsen in de stad. De plaatsen zijn in leeftijdscategorieën onderverdeeld.
Dansen en datenKermiswethouder Joost Möller gaf om drie uur het startschot van de Single Friday op het Piusplein. Vanaf halfvier konden vrijgezellen daar meezingen met de Grote Single Karaoke Show en vanaf acht uur 's avonds komen onder andere Lasgo en Time Bandits langs.
Op het Pieter Vreedeplein begint om halfzes de grote datingshow, onder leiding van Eddy Zoey. Wie het liever wat vluchtiger aanpakt kan terecht bij de speeddates, waarbij honderden singles de kans krijgen kennis met elkaar te maken. Op het Pieter Vreedeplein zorgen de Corona's en 90'S NOW ervoor dat je met je kersverse date een dansje kunt wagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.