Meeste fans Zulte geloven niet meer in stunt tegen PSV

5 augustus 2013 om 21:10
nl
Supporters van Zulte Waregem hebben weinig vertrouwen meer in een stunt van hun ploeg tegen PSV. De club uit België had dinsdag nog geen 6000 kaarten verkocht voor de return in de derde voorronde van de Champions League.
Geschreven door

Maar liefst 1000 van die tickets zijn door fans van de club uit Eindhoven afgenomen. Het duel wordt gespeeld in het Constant Vanden Stockstadion van Anderlecht.
Cocu ziet wedstrijd als 'nieuwe test'De accommodatie van Zulte Waregem voldoet niet aan de eisen van de UEFA. PSV verdedigt woensdag een voorsprong van 2-0. De wedstrijd wordt door PSV-trainer Phillip Cocu gezien als 'een nieuwe test'. Zijn ploeg slaagde vorige week glansrijk voor het eerste examen en verwierf zich zo een uitstekende uitgangspositie voor het duel in België.
In de eerste confrontatie maakte Zulte geen beste indruk, maar Cocu leeft daardoor niet anders toe naar de volgende confrontatie. "We zullen wederom heel scherp moeten zijn", aldus de coach, die dat gevoel ook bij zijn spelers terugziet. "De scherpte en gretigheid is heel groot, ook bij de training."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.