Gezocht: een koor voor Brabant Open Air

EINDHOVEN - Over een paar weken is het zover, de tweede editie van Brabant Open Air op Strijp-S in Eindhoven. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september staan zeventien acts op verschillende podia, maar de organisatie is nog op zoek naar één ding: een koor.
Organisator Marc Meeuwis gaf maandag uitleg op Omroep Brabant radio. "We zouden heel graag een koor willen gebruiken dat wat liederen mee wil komen zingen." Natuurlijk heeft de organisatie wel wat voorwaarden: "Het moet wel een beetje een flitsend, dynamisch koor zijn", aldus Meeuwis. Koren die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden via info@brabantopenair.nl.

Meerdere podia
Dit keer zijn er op Strijp-S meerdere podia. "We hebben één podium buiten en twee podia binnen. Daardoor hebben we ook meer acts kunnen boeken." De vrijdag staat in het teken van de Maten van Brabant. Nederlandse artiesten brengen dan hits ten gehore en volgens Meeuwis zingen rare combinaties duetten. "Het wordt een verrassing wie wat zingt, maar iedereen vond het meteen fantastisch."