PSV - AC Milan in 1,5 uur uitverkocht, kaarten voor woekerprijzen op Marktplaats

EINDHOVEN - De thuiswedstrijd van PSV en AC Milan is helemaal uitverkocht. Woensdagochtend startte de verkoop voor niet-seizoenkaarthouders en binnen 1,5 uur waren alle kaartjes weg. Voor het Philips Stadion stonden woensdagochtend lange rijen.
Kaartjes waren te koop vanaf 15 euro, maar worden inmiddels op Marktplaats al voor het veelvoudige verkocht. Er komen biedingen binnen van honderden euro's. Op doorverkoopsites als seatwave PSV probeert die woekerprijzen aan te pakken. Supporters die hun kaartjes voor het veelvoudige verkopen nemen 'een groot risico', laat de club weten.

Site overbelast
Kaarten waren behalve in het stadion ook te koop via de site van PSV, maar vanwege de drukte was die pagina moeilijk bereikbaar. Dat gold ook voor de site ticketbox.nl. De afgelopen dagen verkocht PSV al 18.000 kaarten aan seizoenkaarthouders.

PSV speelt komende dinsdag tegen de Italiaanse club voor een plek in de Champions League.

Van Bommel analyseert wedstrijd
Voor NOS doet oud-PSV'er Mark van Bommel dinsdag de analyse van de wedstrijd. Van Bommel zette afgelopen seizoen een punt achter zijn voetbalcarrière en kwam eerder ook uit voor de rossoneri.


Deel dit artikel: