N65 van Tilburg naar Den Bosch dit weekend dicht door werkzaamheden

TILBURG - De N65 is dit weekend tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught in de richting van Tilburg naar Den Bosch afgesloten. Rijkswaterstaat is vrijdagavond vanaf acht uur begonnen met onderhoudswerkzaamheden. Deze zijn maandagochtend om vijf uur afgerond. Wie van Tilburg naar Den Bosch wil moet rekening houden met omleidingen, een langere reistijd en extra drukte.
Rijkswaterstaat gaat nieuw asfalt aanleggen. Ook worden de voegovergangen van de viaducten vervangen. Verder wordt de faunapassage tussen Helvoirt en Vught afgemaakt, zodat dieren via een tunnel onder de weg veilig naar de overkant kunnen.

Omleiding en goedkoop treinkaartje
Het verkeer dat via de A58 vanuit Tilburg richting Den Bosch komt, kan het beste bij knooppunt De Baars de A58 richting Eindhoven volgen. Bij knooppunt Batadorp kunnen weggebruikers via de A2 verder richting Den Bosch.

Rijkswaterstaat biedt reizigers dit weekend ook een goedkoop treinkaartje aan voor het traject tussen Oisterwijk en Tilburg. Voor 2,50 euro kun je met de trein op en neer tussen de plaatsen.