Video

Maikel Scheffers opent zijn eigen Johan Cruyff Court in Den Bosch: 'Heel mooi moment'

12 september 2013 om 18:50 • Aangepast 22 november 2020 om 03:21
nl
Rolstoeltennisser Maikel Scheffers heeft vrijdag in zijn woonplaats Den Bosch zijn eigen Johan Cruyff Court geopend. Het multifunctionele veldje ligt dicht bij zijn oude middelbare school. "Het is een heel mooi moment voor mezelf om dit te kunnen openen."
Profielfoto van
Geschreven door

Het multifunctionele sportveldje hoort bij het schoolpleinenproject van de Johan Cruyff Foundation. Er kunnen meerdere sporten op het veldje worden beoefend, zoals basketbal, hockey en tennis. "Iedereen kan er terecht, ook al heb je een handicap", aldus de rolstoeltennisser.
'Bijzonder veldje bij middelbare school'Bosschenaar Scheffers is blij dat het is gelukt om het veldje in Den Bosch te krijgen. "Het ligt dicht bij mijn oude middelbare school, dat is best bijzonder. Daarnaast is het veldje gekoppeld aan de legendarische nummer 14, daar ben ik trots op."
Enkele voetballers van FC Den Bosch en diverse Bossche hockeyers waren bij de feestelijke opening. Eerder deze week won Scheffers samen met Michael Jeremiasz de dubbelfinale van de US Open.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.