Als een single jouw zachte Brabantse G spot, maak je goede kans dat je gaat scoren

EINDHOVEN - Als een single jouw zachte Brabantse G spot, maak je goede kans dat je gaat scoren. Uit een onderzoek van datingsite PARSHIP blijkt namelijk dat de meeste singles vallen voor de zachte Brabantse G. Meer nog dan voor het charmante Vlaams en het zingende Limburgs.
Van Amsterdammers wordt gezegd dat ze een vlotte babbel hebben, maar ze kunnen beter hun klep houwe en Brabants gaan oefenen.  Want  het aantal singles dat valt voor het Amsterdams komt niet eens in de buurt van alleenstaanden die de zachte G zachtjes gefluisterd willen horen.Bijna een kwart van de partnerzoekenden hoort het liefst Brabants. Het Vlaams staat met 17 procent op de tweede plaats.  Dan komen de Amsterdammers met 12-  en de Limburgers met 10 procent.

Drent en Groningen niet gewild
Als je Drent of Groninger  bent of uit het Westland komt, kun je het praten beter overslaan als je op de versiertoer bent. Voor die mensen blijft slechts twee procent van de alleenstaanden over.

Volgens PARSHIP zit er ook nog een nuance in het onderzoek. Singles luisteren het liefst  naar de zachte G, maar net iets meer dan de helft vindt een accent van belang bij de eerste date. Die moeten zich wel realiseren dat in veel relaties uiteindelijk het goede gesprek over blijft.