Buurtonderzoek in Den Bosch naar doodgestoken Saga Backman

2 oktober 2013 om 23:09
nl
De politie is in Den Bosch een buurtonderzoek gestart naar de dood van de Zweedse Saga Backman. De 19-jarige scholiere werd op 10 september met meerdere messteken om het leven gebracht in de Leonardus van Veghelstraat in Den Bosch. De politie is op zoek naar getuigen die meer licht op de zaak kunnen werken.
Geschreven door

Naar aanleiding van de steekpartij is de politie een groot onderzoek gestart genaamd 'Ananke'. Verschillende mensen in de Graafsewijk en omstreken hebben een brief in de bus gekregen met de vraag of ze dinsdag 10 september iets hebben gezien.
Oproep buurtbewonersMensen wordt gevraagd of ze een verdacht mes, een donkere schoudertas en/of een groene trui met capuchon hebben gezien. Ook is de politie benieuwd of mensen de verdachte hebben gezien in de buurt van de Leonardus van Veghelstraat vlak na de steekpartij. Het gaat om een blanke man van tussen de 1,90 en 1,95 meter lang, een gezet/fors postuur met blond halflang haar. De verdachte droeg destijds een zwarte broek, een zwart T-shirt en een donkere schoudertas.
De politie heeft een verdachte opgepakt voor de steekpartij, het is de ex-vriend van Saga Backman. Tips kunnen worden doorgegeven op het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-0700.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.